Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Siema otóż nie długo kończy mi się umowa z moim dostawcą internetu to postanowiłem zmienić internet na inny

Mój internet jest to SCHMETTERLING Malbork 1 mb/s umowa była na 3 lata xD i jakoś dałem radę wytrzymać a teraz przyjdźmy do sedna

jeśli ktoś wie to mój net jest na lini DSL czyli radiówka w domu nie mam żadnego wejścia na ADSL czyli takie wejście od telefonu

Chciałem kupić internet od Neostrady 20mb/s tylko bym musiał płacić + 20 zł za utrzymanie lini czyli coś ok. 100 zł zastanawiałem się też nad Netią tylko nie wiem jak to jest z tym internetem

Teraz pytanie nasuwa się do was jaki internet wybrać i dlaczego ?

Może masz swoją propozycję odnośnie internetu to pisz i podaj argument dlaczego taki

Mieszkam w miejscowości Miłoradz 14 km od Malborka

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Neostrada - czeste promocje maja dla nowych. Ja sam nigdy z nimi nie mialem problemow. Jak przedluzasz umowe to dostajesz prezenty.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja najbardziej polecam neo, bardzo długo mam od nich neta. Mimo tego że mieszkam na wsi, daleko od najbliższego punktu zawsze gdy trzeba przyjeżdża pomoc techniczna, na dodatek są oni bardzo mi i mają szacunek dla klienta. Problemów z internetem nie miałem nigdy. Więc jak najbardziej polecam.

mg7k04q.jpg

Opublikowano

W Twoim przypadku tylko NEO.

Jak mieszkałem z rodzicami też borykaliśmy się z problemem łącza i tylko neostrada miała godne oferty. Musze też pochwalić ich naprawę usterek, monterzy pojawiali się dzień po zgłoszeniu usterki i usuwali ją w mgnieniu oka.

Ceny też są przystępne.

PS. Jeżeli zdecydujesz się na Netie to też zapłacisz za łącze. Czyli w obu przypadkach musisz doliczyć 20 złotych.

f.png

Opublikowano

bierz neostradę. Mam ją od ok. 10 lat :D

Dostałem już:

-Drukarkę

-Myszkę,klawiaturę

-Monitor 20cali.

+ zaczynałem z internetem 256 kb/s a teraz mam 20mb/s i cena wzrosła mi tylko o ok. 20zł miesięcznie ;d Teraz płacę 39zł, ponieważ mam internet na 2 rodziny : ) A i tak zadnych lagów itp nie mam.

skpUo.png

Opublikowano

Bierz Neostrade, mam również neta z Neo i nie mam żadnych problemów, wczesniej jak miałem z Netii to rozłączał się net albo wogóle przez pół godziny neta nie miałem ;/

2uiyzh2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...